Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-06@10:57:33 GMT

دوست دارم جانشین کی‌روش شوم

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۱۵۷۲۰

خرداد: مارکو اوکتاویو، سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی کشورمان اعتقاد دارد که به تمام موفقیت‌ها در این رشته ورزشی دست یافته و می‌خواهد بار دیگر به فوتبال که رشته تخصصی اوست، بازگردد.

مارکو اوکتاویو، سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی کشورمان پس از موفقیت در جام بین قاره‌ای و قهرمانی با تیم ایران، میهمان خبرگزاری تسنیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی کشورمان در خصوص اهدافش با تیم ملی ایران، تفاوت‌هایی که میان ایران و برزیل وجود دارد، مسیری که فوتبال ساحلی در آن حرکت می‌کند و مسائلی از این دست صحبت کرده است.

 

اوکتاویو که پیش از حضور در فوتبال ساحلی تجربه مربیگری در فوتبال را هم داشته است، حالا می‌گوید دوباره قصد دارد مربیگری در فوتبال را ادامه بدهد و البته برای این کار بسیار بلندپرواز است. او حتی معتقد است به اندازه کافی برای موفقیت با تیم ملی فوتبال هم آماده شده است و در صورت داشتن فرصت، می‌تواند خودش را اثبات کند.

 

ابتدا از آخرین قهرمانی تیم ملی فوتبال ساحلی در جام بین قاره‌ای صحبت کنیم که یک بار دیگر توانستیم با خود شما این قهرمانی را تکرار کنیم، آن هم در دوره‌ای که فوتبال ساحلی در حال تغییر نسل است.

 

اول از همه باید بگویم که این فرصت خوبی است که در اختیار دارم. باید بگویم وزارت ورزش ایران و فدراسیون فوتبال باید به اهمیت دو قهرمانی کسب شده فوتبال ساحلی در جام بین قاره‌ای طی پنج سال پی ببرند. اگر به این موضوع پی ببرند و اهمیت بدهند، پس باید سرمایه‌گذاری بیشتری هم در فوتبال ساحلی داشته باشند. برای من مهم نیست که این قهرمانی با بازیکنان جوان بود یا قدیمی، مهم این است که بازیکنان من یک هدف دارند و برای یک هدف تلاش می‌کنند. چیزی که اهمیت دارد، فوتبال ساحلی در ایران بسیار جوان است و حدود 10 سال از فعالیت آن می‌گذرد، اما فوتبال ساحلی در برزیل 61 سال قدمت دارد. با این حال فکر می‌کنم فوتبال ساحلی ایران به نقطه خوبی رسیده و اکنون دومین تیم برتر جهان است. بعد از آن افتخار می‌کنم که وقتی مردم من را در خیابان می‌بینند، موفقیت فوتبال ساحلی را تبریک می‌گویند. مطمئنم که فوتبال ساحلی ایران در آینده در جایگاه به مراتب بزرگ‌تری قرار خواهد گرفت.

 

فوتبال ساحلی ایران در دوره قبلی جام جهانی روی سکوی سومی ایستاد و اکنون قهرمانی در جام بین قاره‌ای را کسب کرده، اما خب شاید همه قهرمانی و حتی رسیدن به فینال جام جهانی را بزرگ‌ترین موفقیت برای فوتبال ساحلی بدانند. در جام جهانی بعدی می‌توان این توقع را برآورده کرد؟

 

برای موفقیت در جام جهانی باید کار کرد و ما در این مسیر حرکت می‌کنیم. با این حال جام جهانی شرایط متفاوتی دارد و شاید اگر در یک بازی شکست بخورید، باید به خانه برگردید. جام بین قاره‌ای دومین رویداد بزرگ جهان است که تیم‌های برزیل، روسیه، اسپانیا، تاهیتی، ایتالیا و خیلی تیم‌های دیگر حضور داشته و دارند. ما در این جام توانستیم آنها را شکست بدهیم و به نتیجه برسیم. موفقیت ما در جام جهانی هم دور از دسترس نیست و مدعی هستیم، اما بستگی دارد آن روز هم روز شما باشد یا نه. آنچه اهمیت دارد، توسعه مداوم فوتبال ساحلی است و این شانس را داریم که نتایج بهتری را هم در جام جهانی بعدی رقم بزنیم.

 

ما اکنون در دنیا فقط برزیل را پیشِ رو داریم که در رنکینگ جهانی از ما بالاتر است و چه بهتر که بتوانیم با آنها در فینال جام جهانی روبه‌رو شویم و شکست‌شان بدهیم. با توجه به قدمت فوتبال ساحلی در ایران و برزیل که به آن اشاره کردید، تفاوت فوتبال ساحلی ایران و برزیل چیست، استعدادها چه تفاوت‌هایی دارند و آیا این امکان برای فوتبال ساحلی ایران وجود دارد که از برزیل عبور کند؟

 

اول از همه باید بدانیم که برزیل یک کارخانه تولید بازیکن است. به این دلیل که آنها کشور فوتبال هستند، در فوتبال چمنی، سالنی و ساحلی. ما احترام زیادی برای برزیل قائل هستیم، اما این را فراموش نکنید که ما قبلاً آنها را شکست داده‌ایم. با این حال به یاد ندارم که یک تیم فوتبالی ایران (فوتبال چمنی و سالنی) توانسته باشد برزیل را شکست بدهد. این اتفاق اعتمادبه‌نفس بسیار بالایی به شما می‌دهد. می‌دانیم که برزیل یک پله بالاتر از ما قرار دارد و به این موضوع آگاه هستیم. البته من این تجربه را داشتم که حتی در زمان مربیگری در پرتغال برزیل را شکست دهم. من راه شکست برزیل را بلدم، اما در این باره ضمانتی وجود ندارد. فقط کار می‌کنیم و در این راه جلو می‌رویم، اما در این سال‌ها سعی کردم هر سال یک کمپ در برزیل داشته باشیم. البته می‌دانم که به دلیل مشکلات مالی کمی سخت است، اما به این موضوع هم آگاهم که این اردو چقدر می‌تواند به شما کمک کند. به طور مثال یک اردوی 10 تا 12 روزه به اندازه یک سال مسابقه در آسیا یا اروپاست و برای شما دستاورد دارد. زمانی که من کمپ‌های تمرینی در برزیل را آغاز کردم، خیلی از تیم‌های آسیایی و اروپایی این مدل برنامه من را کپی کردند و در برزیل کمپ‌هایی برگزار کردند. تیم‌هایی مانند ژاپن، سوئیس، امارات و پرتغال بعد از ما رفتند و در برزیل کمپ‌های خود را برگزار کردند.

 

درباره تفاوت استعدادهای ایران و برزیل چه نظری دارید؟

 

قطعاً وقتی شما حق انتخاب‌های زیادی دارید و انتخاب‌ها بی‌شمار باشند، می‌توانید سه نفر را انتخاب کنید، اما وقتی انتخاب‌های شما محدود به دو نفر باشد، کارتان سخت می‌شود، چون دیگر حق انتخاب ندارید. با این حال مثال من درباره تعداد سیب‌هاست. فدراسیون فوتبال ایران لیگ برتر فوتبال ساحلی را به خوبی پیش می‌برد و همین تیم‌های باشگاهی باعث شدند حق انتخاب‌های ما هم بالا برود و اکنون سیب‌های زیادی برای انتخاب کردن داریم.

 

شما تجربه مربیگری در فوتبال را هم داشته‌اید، اما اکنون که در فوتبال ساحلی مربیگری می‌کنید به نظر می‌رسد مربی بسیار بزرگ‌تری در فوتبال ساحلی هستید. تفاوت این دو را چطور می‌بینید؟

 

تجربه بزرگ‌تر و اصلی من در فوتبال بود. من بازیکن حرفه‌ای فوتبال بودم و در باشگاه‌های برزیلی بازی کردم. در لیگ دسته دوم فرانسه هم تجربه بازی دارم و بعد از آن سراغ مربیگری رفتم که علم بدنسازی و علم مربیگری را آموختم. در طول 23 سال فعالیتی که در فوتبال ساحلی داشتم، فوتبال و فوتبال ساحلی به صورت همزمان بوده است. به طور مثال سال 2003 من در سری B برزیل قهرمان شدم. سال‌های 09-2008 بهترین مربی فوتبال در کاستاریکا شدم و تجربیات زیادی در امارات و حتی در ایران و در تیم شیرین فراز داشتم. من هم برای آینده خودم رویایی دارم تا بتوانم روزی همان افتخاراتی که در فوتبال ساحلی ایران داشتم، در فوتبال هم داشته باشم. امیدوارم که شرایطی پیش بیاید که در آینده پیشنهادهایی از تیم‌های پایه فدراسیون فوتبال داشته باشم. حتی حضور در یک باشگاه فوتبال که شانس حضور در لیگ قهرمانان آسیا را هم داشته باشم. این در واقع آرزوی آینده من برای آینده حرفه‌ای‌ام است تا بتوانم روزی دوباره به فوتبال بازگردم  و بتوانم میراث بزرگی در فوتبال ایران بگذارم. این کار را برای فوتبال ساحلی انجام دادم و نسل اول را درست کردیم، نسل دوم را هم ساختیم و نسل سوم را هم پیشِ رو داریم. به عنوان مثال عباس هاشم‌پور، کمک مربی من که در این سال‌ها بوده، می‌تواند این کار را در آینده انجام بدهد، چون در تمام این سال‌ها کنار من بوده است.

 

آرزوهای مربیگری خودتان در فوتبال را گفتید که یا در عرصه ملی یا باشگاهی ایران کار کنید. همه می‌دانند که بزرگ‌ترین نیمکت‌های فوتبال ایران تیم ملی و دو باشگاه استقلال و پرسپولیس است. اگر این حق انتخاب یا پیشنهاد برای شما وجود داشته باشد که جانشین کارلوس کی‌روش، وینفرد شفر یا برانکو ایوانکوویچ شوید، کدامیک را انتخاب خواهید کرد؟

 

جانشین کارلوس کی‌روش. البته که این را انتخاب می‌کنم، چون همیشه باید به چیزهای بسیار بزرگ فکر کرد.

 

فکر می‌کنید اگر این اتفاق بیفتد، می‌توانید در تیم ملی فوتبال ایران هم موفق شوید؟

 

من آماده این اتفاق هستم و پیش از این آماده شده‌ام. من 50 سال سابقه در فوتبال دارم و هر روز در مورد فوتبال مطالعه می‌کنم. در واقع اکنون فقط منتظر یک شانس بزرگ هستم و این شانس اکنون در فوتبال و تیم ملی است. من توانایی‌هایم را در ایران ثابت کردم و هشت عنوان بین‌المللی با فوتبال ساحلی ایران به دست آوردم. فکر می‌کنم اکنون وقت شروع یک چالش بزرگ برای من است.

 

اتفاقاً کارلوس کی‌روش گفته بود که جانشین او بعد از جام ملت‌ها مشخص شده است، هرچند نامی نبردند. با این حال قابل حدس بود که منظور او برانکو ایوانکوویچ است، با این حال می‌توانیم با صحبت‌های شما این را بگوییم که شما جانشین او می‌شوید؟

 

نه، من جانشین کی‌روش نیستم. خیلی واقع‌گرا هستم. می‌دانم که هم کی‌روش در تیم ملی و هم برانکو در پرسپولیس تیم خوبی ساخته‌اند و به خوبی کار می‌کنند، اما من هم آرزوهای خودم را دارم. بالاخره تیم المپیک یا تیم زیر 19 سال (جوانان) شاید فضای خوبی برای کار باشند. مرحله به مرحله باید پیش برویم.

 

البته شما یک بار در ایران انتخاب خوبی در فوتبال نداشتید، زمانی که سرمربی تیم شیرین فراز شدید و با اتفاقات بدی از این تیم بیرون آمدید.

 

بله، انتخاب درستی نبود و آن موقع شیرین فراز در آخرین رده‌ها بود. من چهار پنج ماه آنجا جنگیدم و همراه با بازیکنانم با پنج ماه کار کردن بدون حقوق توانستیم، تیم را از آنجا دور کنیم. محمود فکری کاپیتان تیم من بود، او با من درباره مشکلاتی که داشتیم، صحبت می‌کرد.

 

آیا اکنون از فدراسیون فوتبال برای آینده پیشنهادی دریافت کرده‌اید. به طور مثال همان تیم‌های پایه‌ای که دوست دارید محلی برای بازگشت مجددتان به فوتبال باشد.

 

نه، اما قبلاً وقتی با کفاشیان و ترابیان جلسه داشتم، از رویاهایی که دارم به آنها گفتم. آنها حاضر بودند و فقظ صحبت‌های من را می‌شنیدند. شاید نظر خیلی‌ها این باشد که مارکو اوکتاویو 8 جام برای فوتبال ساحلی ایران آورده است و وقتی در فوتبال ساحلی موفق شده، چرا باید به فوتبال برود. با این حال این آرزوی من و آن چیزی است که دوست دارم به آن برسم. بازگشت به فوتبال هدف من است و شاید یک روزی اتفاق بیفتد که رئیس فدراسیون فوتبال ایران تماس بگیرد که بروم سرمربی یکی از تیم‌های ملی بشوم. شاید در تیم‌های پایه یا تیم المپیک، اما آن روز تلاش خواهم کرد فوتبال ایران را در دنیا به بالاترین سطوح در دنیا برسانم.

 

فکر می‌کنید آخر راه شما با فوتبال ساحلی ایران کجاست؟

 

آخرین قدم من با فوتبال ساحلی فرداست! اما من در حال ساختن تیم دوم فوتبال ساحلی با عباس هاشم‌پور هستم و به نظرم بازیکنان بسیار خوبی در حال ساخته شدن برای آینده فوتبال ساحلی هستند. خانم شهریاری در دپارتمان فوتبال ساحلی برنامه‌ریزی‌های بسیار خوب دارد و لیگ بسیار منظمی هم در حال برگزار است. ما از این لیگ بازیکنان خوبی را به تیم ملی اضافه می‌کنیم.

 

منبع: تسنیم

برچسب ها: کی‌روش ، مارکو اوکتاویو ، تیم ملی فوتبال ساحلی

منبع: خرداد

کلیدواژه: کی روش تیم ملی فوتبال ساحلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۱۵۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نویدکیا: با عزیزم و قربانت بروم نمی‌توان کار کرد

ایسنا/خوزستان سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان گفت: با عزیزم و قربانت بروم نمی‌توان کار کرد و شاید اگر من آدمی احساسی بودم هدایت صنعت نفت آبادان را در آن مقطعی که از این باشگاه پیشنهاد داشتم، قبول می‌کردم.

به گزارش ایسنا، محرم نوید کیا در نشست خبری پیش از بازی با صنعت نفت آبادان، اظهارکرد: خیلی خوشحالم که اکنون آبادان هستم زیرا قلباً آبادان را دوست دارم. اینجا برای من حس بسیار خوبی است. درباره بازی هم باید بگویم یک بازی فوق العاده مهمی است و از این جهت برای ما مهم است که اگر می‌خواهیم در جدول شرایط بهتری به دست بیاوریم باید بتوانیم بازی بسیار خوبی انجام دهیم و امتیاز کامل را کسب کنیم.


وی ادامه داد: می‌دانیم این دیدار هم برای صنعت نفت آبادان یک بازی فوق العاده حیاتی است و همین می‌تواند دردسرهای خیلی زیادی برای ما داشته باشد زیرا نفت اگر نتواند به هر دلیل نتوانند امتیازات خود را بگیرد شرایط آن برای آینده سخت‌تر می‌شود و می‌دانیم با این شرایط بازی فوق العاده سنگینی خواهیم داشت. پس باید با تمرکز بسیار بالا بازی کنیم و مراقبت کنیم تا اتفاقات خاصی در این بازی برایرما رخ ندهد و تا آنجا که می‌توانیم پیش‌بینی لازم را داشته باشیم.


سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان تاکید کرد: تا آنجا که می‌توانیم باید منضبط بازی کنیم فردا برای ما بسیار مهم است که این گونه بازی کنیم ت تا امتیاز خوبی بگیریم. امیدوارم بازی خوبی شود و هواداران لذت ببرند و در کنار آن امتیاز خوبی به دست بیاوریم.


وی بیان کرد: من اصلاً اعتقادی به ساختار دفاعی ندارم یعنی بازی دفاعی را اصلاً دوست ندارم دلم می‌خواهد هم در ساختار دفاعی و هم در ساختار هجومی قوی باشیم اما اینکه صرفاً بخواهیم بازی دفاعی و ضد حمله انجام دهیم را دوست ندارم و و همانطور که می‌دانید در ۱۲ بازی که همراه با مس رفسنجان هستم از نظر آمار موقعیت سازی و گلزنی تیم خیلی خوبی بوده‌ایم و این نشان می‌دهد همیشه دلم می‌خواهد تیم ما یک فوتبال نسبتاً هجومی انجام دهد.


نویدکیا درباره غایبان فردای تیمش مقابل صنعت نفت آبادان گفت: مهدی ترکمان مصدوم و فرشید باقری محروم است.


او در ادامه در واکنش به این سوال که آیا فوتبال خوزستان دیگر بازیکن ندارد، عنوان کرد: باید از دیدگاه‌های قدیمی مان بیرون بیاییم. اینکه صرفاً باید فوتبال بومی داشته باشیم در فوتبال حرفه‌ای کنار رفته است. یک زمانی فوتبال خوزستان به خاطر تکنیکی که در آن وجود داشت بازیکنانش بسیار مطرح بودند و یک زمانی هم که فوتبال قدرتی شد، بازیکنان تیم ملی از سمت تبریز بودند. فوتبال به بازیکنانی نیاز دارد که سرعت و استقامتشان بالا باشد و به همین دلیل الان شمالی‌ها در فوتبال ایران بسیار تاثیرگذار هستند. باید خودمان را با توجه به تغییرات سبک‌های فوتبال وفق دهیم. چون در گذشته فوتبالی داشته‌ایم به این دلیل نیست که باز هم می‌توانیم این کار را انجام دهیم. باید واقع بینانه به فوتبال نگاه کرد. اصفهان در فوتبال اکنون صاحب سبک است ولی بازیکنان اصفهانی خیلی تاثیرگذار نیستند و به ندرت به فوتبال می‌آیند و از آنها مراقبت می‌کنند تا به بازیکنان بزرگ تبدیل شوند. من معتقدم نباید خیلی احساساتی و اینکه صرفاً بازیکنانمان بومی باشند به فوتبال نگاه کنیم. با این دیدگاه به جایی نمی‌رسیم. 

نویدکیا گفت: در مقطعی به آبادان آمدند و با مسئولان باشگاه صنعت نفت آبادان صحبت کردم و حتی آقای رحمانی مدیرعامل باشگاه یکی دوبار به اصفهان آمد و بسیار مصر بود که من به نفت آبادان بیایم ولی من دیدم دوستان در هیات مدیره مقابل خواسته‌های من چیز دیگری می گویند. به هر حال نیاز به یک ساختار مدیریتی و برنامه ریزی قوی است و با عزیزم و قربانت بروم نمی‌توان کار کرد و شاید اگر من آدم احساسی بودم هدایت صنعت نفت آبادان را قبول می‌کردم. در فوتبال حواشی و دوست داشتن‌ها برای ۴ تا ۵ هفته است و تاریخ انقضا دارد. فوتبال نیاز به برنامه‌ریزی و آدم‌های قوی دارد که بتوانند به درستی برنامه‌ریزی کنند و بعد هم در مسائل فنی با تیم‌های دیگر رقابت کنیم.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نویدکیا: با عزیزم و قربانت بروم نمی‌شود کار کرد!
  • نویدکیا: با عزیزم و قربانت بروم نمی‌توان کار کرد
  •  اولین واکنش سرمربی سپاهان به جنجال هوادار منتسب به تیمش در آزادی
  • حساسیت ایرانی‌ها به مسایل اخلاقی قابل تحسین است
  • نکونام: نگرانیم ولی به داوران اعتماد می‌کنیم
  • نکونام: حضور یک نفر در استقلال باعث افتخار است | نمی‌توانند به من بگویند همیشه بیا
  • سرمربی مسینیو: استعدادی مانند این پسر ندیده‌ام
  • جانشین فغانی در داوری ایران مشخص شد
  • رونمایی از نماد جام جهانی فوتبال ساحلی ۲۰۲۵ سیشل
  • رونمایی از برند جام جهانی فوتبال ساحلی 2025 سیشل